létová
probouzí se
léto
-ještě spíš
já ne
ale je brzo, je časně, je ráno
jen slunce se nesměle opírá do střech
-kam se poděli lidé?
-ještě spí..
a do jejich spánku se pozvolna vkrádá to léto
trošku se bojím
léta
je beznadějně zaprodaný...
no
zbytečný strachování
všecko jedno..
-rychle, ještě chvíli spát!
/..nejde nejde../
Přečteno 228x
Tipy 9
Poslední tipující: bejbyyyy, Psavec, al-pacino, chroust17, ziriant, Bíša, Emira
Komentáře (0)