ROZBŘESK
***
Ano
dnes už to vím
je to láska co nemizí jak dým
spím vedle tvého těla
usínám
jsi se mnou ve snech
své myšlenky s tebou probírám
bez tebe nesnídám
večer vedle tebe uléhám
cítím se šťastný
když ráno procitám
na tebe myslím
co bude dál
přichází večer
pořád vedle sebe tě mám
nestrádám
do rána utíkám
za tebou lásko má
se mnou tě potkávám
pohledy tvé
na lože ukládám
vedle svého těla s něhou
když v sen se propadáš
těším se na rozbřesk
pak s tebou posnídám
krajíček štěstí na cestu uchystám
popojdem další den
k večeru schýlení
spolu jdem krok
v ústrety rozednění
láskou večera polapeni
v osidlech společných
uvězněni
opilí sluncem
co právě vychází
na západ pospíchá
s nocí příjde roztoužení
láskou poblouznění
nový den nás vítá
když láska svítá na znamení
cesty nás dvou
***
Přečteno 355x
Tipy 58
Poslední tipující: PIPSQUEAK, harmony, maliska, Indigo, jita.1965, střelkyně1, kroužek, 5thelement, fab four, Pája Black, ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)