Žabí písnička
Anotace: záby proletářky..
Noční záchvěvy,
rozemílají břehy
Zelené stěny,
oči ženy
Nápěvy sokolů,
ozvěny motorů,
rů rů
v řadě za sebú-
-myšlenky mi jdou
strejda zůstane strejdou
Však je nás tu dost,
postavíme spolu - kost
Buď mým milým překvapením
Na slunci se rozmnožuji
a lením
Proles temným lesem
Pod jedním heslem!
Přečteno 548x
Tipy 4
Poslední tipující: Hloupá Květinka, ema mraz, zemědělec Karel Motyčka
Komentáře (1)
Komentujících (1)