Díly ...
I.
V mlčení kuchyňského
lomozu,
snažím se najít a upéct
na x stupňů
svoje JÁ.
Filozofická rozprava
s rukama od mouky.
Pečlivě,
na gramy,
vážím díly sebe:
sladké
nijaké
droždím se dmoucí
přísady. . .
Potíž je,
že je to nuda.
II.
V hluku
tiché knihovny
piju očima
ta jména
na hřbetech svazků.
A připadám si…
lepší
jiná
,,víc".
Než se vrátím
k závidění,
a ručičce váhy.
III.
Vedena za ruku
odborníky,
příručkami,
radami
,,všech"
- klopýtám
domácím chodníkem.
Tolik bych
chtěla
vás dva chápat,
a přesto:
pláču,
křičím,
zoufám si.
Neznám prstoklad,
dupu…
a bolívám.
na několik způsobů…moje JÁ
Přečteno 308x
Tipy 31
Poslední tipující: Holis, Pája Black, NikitaNikaT., Marfuša, shakespeares, Manon.H, Bíša, Psavec, enigman, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)