KINGS´ CH
Na chalupě u Chramosty,
chodím chytře chytat chrousty.
Chroust je mrcha chráněná,
chytil mě tam Michena.
Přichvátal svým chryslerem,
nabouchal mi řemenem.
Už nebudu chytat chrousty,
na chalupě u Chramosty.
Když tak u nás na chatě,
v Janovicích na Blatech.
Kings’ CH 2
-----------------
Buch !
- nebojím se much.
Nech ( na hlavě)
- a co blech ?
No právě …
Kings’ CH 3 ( absolut )
------------------------------
Chromý chameleón
chrochtá chobotem
A chytrá blecha
se chechtá za ro(c)hem.
Charakter nemá blechatá mrcha
chroptím chameleónovi do ucha.
Zachrastí chřestítky
- lechtivý rachot,
chystá si chodníky,
- dechový pochod.
A dělá ksichtíky.
Chce krev !
Chlastat tvou krev !
Chlap – její chléb, bochník,
vychcaně jí unik’.
Prchá strachy ve slipech,
blecha už ho nechytne.
Chtíč ji zaslepuje v očích,
chodí, chrchlá, na rtech opuchá,
- trochu trhlá se mi zdá.
Však chameleón se ti odmění,
- nachlemtat tě nenechá.
Prochladneš a zdechneš !
CHA CHA CHA !
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, labuť, chroust17, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (4)