Pustá asociace
Propadlištěm jsem nakoukla
za hranice revolucí
a zpoza sena
koukaly dva strachy...
Kalevalu čítám po nocích,
když mraky melou pomalu
mouku dranou ze země
a půlnoc voní pustorylem...
Propadlištěm spouštím žebřík
a poutám ho pevně železnými hřeby
k mrakům,
neboť se chci vrátit zpět...
Jenom myslím stojí za to
zjistit, co všechno mě může praštit,
půl metru od země,
když dny voní pustorylem...
Přečteno 250x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, fab four, Psavec, Zpátky, Mbonita, ziriant, labuť, chroust17
Komentáře (3)
Komentujících (1)