Hokusy pokusy
Anotace: potřeboval jsem zaplnit kus místa
Sbírka:
Myšlenky
A teď něco krátkého,
co bude se rýmovat,
aby nebyl tu kus místa bílého,
na něž dalo by se malovat.
Něco krátkého, co srdce pohladí,
žádné smutné verše ani slova,
něco vtipného, co rány zahladí.
Tak popsal sem ten kousek tady znova,
další básně až další papír prozradí.
Přečteno 295x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Dota Slunská, Radek.oslov.Šafárik, Emily Winnacott, Tacca, 11prdelka, Kakal, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)