Kde je...
Kde je to listí,kde je teď!
Viděl jsem padat krev ze stromu.
Kapaje do betonu šeď,
mění i barvu hlasu zvonu.
Kde jsou ty slzy které mně
nedávno ještě hřály tváře?
Dnes už mé oči pokryl led
i když se topí v horké páře.
Kde je ta hudba která dřív
nám zněla v uších v stejném rytmu?
Slyšel ji palác i vepřín chlív.
Spálil vše oheň krytý v dýmu.
Kde jsou ty hlasy které kdys
v putyce slyšel bít do sklenic?
Zmizely s drobky,chudák myš.
Ale to pivo nám stále pění.
Kde jsou ti lidi které jsem
tahal za rukáv do ulic znovu.
Asi je dávno skryla zem.
..Dál kape krev z našeho stromu.
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: fab four, Květka Š., labuť, Tacca, Psavec, Eva, CorrimsonTom, MishaX
Komentáře (2)
Komentujících (2)