Anotace: Vidle naprosto postrádají smysl, ale v tom to je, není třeba se vyjádřit smysluplnými verši. K pochopení údělu většiny básní je hlavní začíst se mezi řádky..
Sbírka: Kraví Testament
Tady cítím pomalu náběh na absolutní báseň. Něco jako psal Jára Cimrman. Ale ten se nedostal se svým absolutním rýmen tak daleko.
16.06.2009 19:45:00 | René Vulkán