Zrádné víno
Anotace: Vzpomínka na jednu oslavu
Zrádné víno
S kapkami vína si mé prsty hrají,
stékají dolů po sklenici.
Prý zrnka pravdy schovávají,
jak straka drahou naušnici.
Když vypijeme vína dost,
můžu vám věštit budoucnost,
z kapek,co zbydou na ubruse,
jsou jako květ,když otevře se.
Dokážu v nich číst o láskách,
i o touze a o naději
a o slzách a o hádkách,
o všem ty kapky vyprávějí.
To slibuju a přitom piju,
to ráno potom nepřežiju,
bude mě děsně bolet hlava
a nepomůže ani káva.
Tak děj příběhu tímto měním,
opila jsem se po červeným.
Přečteno 328x
Tipy 14
Poslední tipující: hašlerka, klinika, Churry, trenérka, Kapka, labuť, WAYWARD, Elisha, Eva, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)