Z okna...
Anotace: ...sami si udělejte obrázek, nerozumím jí natolik, abych byla schopna napsat anotaci...
Z mého okna
v dálce vidět
Tvůj sad.
Ráno co ráno, já
-ze svých továren-
kolem Tvých krásných domů...
...náruč plnou prachu, až
Vaše růže, ach tak bílé,
hanbou zešedly nad bídou cizího.
Z mého šedivého okna
vidím na Tvé
leskle natřené
dveře.
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: teranosaur, Unyle Pěl, Bíša, jarmil
Komentáře (2)
Komentujících (2)