Častečky lidských tváří
Anotace: které poznáš,a jsou všude
Částečky lidských tváří
jen někde potkáš
ze zbytku frází
v niž zůstaváš
mlčící ticho
jen smrt se plazí
ty lidi jsou vlastní vrazi
svých nedopsaných příběhu
kdo dá se do běhu
než potkáš
častečky tváří
co život nepromarní
za svým jdou...
a pomohou
Přečteno 373x
Tipy 33
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Indigo, Meriel., floreciente, její alter ego, sluníčko sedmitečné, K.M.H., Bíša, Juraj Hrom, bejbyyyy, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)