Pro vás
Anotace: děkuji, že jsem tu s vámi už 300 dní. vím, že to není nic skvělého, spíš myšlenky, jimž tužka dala podobu slov...
Když hledáme lidi, kteří
potřebují naši pomoc, bu-
dou jiní, kteří pomohou
nám, až je budeme potře-
bovat. Tomu já, Úner, vě-
řím. Stejně jako naději,
té drobné víle, kterou
nosím za levým uchem. =)
Přeji všem jednu takovou
malou dívenku s křídly
vážky, co nejkrásnější
splněné sny a inspiraci
k psaní veselých básní,
neboť se čtou raději než
básně smutné a přilétají
ostatním na pomoc.
Děkuji, že jsem tu s vámi
.
Přečteno 326x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, slečna.závist, Psavec, al-pacino, Květka Š., Mbonita, enigman, v.hercik, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)