Venkovanka.
Když usne děvče v jeteli
tím zdravým spánkem venkovanek,
napadne chlapce cokoli,
čím rušit měl by její spánek.
Pod stromem zdílet božský stín,
bříško jí hladí ruka smělá,
polaskat její vřelý klín,
...vždyť leží tu tak osamělá.
Měj srdce, nech ji klidně spát!
...nocí jí v srdci vášeň bouří,
i tuto noc si bude hrát,
do rána oči nezamhouří.
Přečteno 380x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, poustevník Jirka, carodejka, Kapka, Bíša, labuť, Psavec, Zelená okurka, Jana M., al-pacino, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)