Mystická chvilka mého táty
Anotace: To jsme kdysi jednou takhle byli v Chorvatsku a tam na jedné pláži jsme večer všichni leželi a koukali se na hvězdy... taťka řekl jen dvě věty... po té první jsem čekala, co přijde za moudro a to co přišlo mě vyrazilo dech! Ale je to pravda!
***
Na letním nebi
hvězda v pádu
zablikala.
"Bože, jak je vesmír velký!...
... A MOJE GARÁŽ JE TAK MALÁ!"
Přečteno 321x
Tipy 26
Poslední tipující: už nemusím, hostmen, Gabi, Kapka, WAYWARD, střelkyně1, Lea Aura, René Vulkán, labuť, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)