Poutník životem, v spirále času.. my už tu nebudem, hledej v tom spásu.. A i krásu.. v jedinečnosti okamžiku.. :)
17.06.2009 23:26:00 | Sleepwalker
cestičkou vystlanou vůní
a směrovkami z lístků čaje
povedou tě můj milý poutníče
do zákoutí poznání všehomíra
a pak spolu poplujeme
na lodičkách z papíru po mléčné dráze
připraveni milovat bez podmínek...
17.06.2009 13:46:00 | Lady L
slepou touhou povedu tě
něžně tě vezmu za zápěstí
poutníku... tato část je úplně nejvíc nejkrásnější ...l.
17.06.2009 12:54:00 | Chonglee