Anotace: Snad ... Ne ... Nebo ... Ne, určitě ne!
Sbírka: Špatně tajená láska
Od čeho jsou překážky ? Zkus je překonat.Však Ty dokážeš nemožné ! ..ST !
26.06.2009 18:20:00 | Házté
překážky jsou proto, aby se překonávaly! a romantici mají úlety povolené :-)
18.06.2009 08:53:00 | nejsembásník
překážky jsou proto, aby se překonávaly! a romantici mají úlety povolené :-) musíš si ji zasloužit!
18.06.2009 08:53:00 | nejsembásník