Slepota
Anotace: Někdy Ti bohatství,které máš,zastří mlha...
Přišla láska,
podala Ti ruku,
dala polibek,
do ruky vtiskla přání
a Tys ji přesto nepoznal.
Láska zůstala
a jen pozvolna,
jí po tváři stékaly slzy.
Volala na Tebe
a Ty ani tehdy jsi ji nechtěl.
Pozvolna odchází,
mizí v dáli,
slza zůstala v srdci-
a Ty jsi příliš pozdě poznal,
co Ti chtěla říct.
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)