Sliby... voda...
Anotace: Kdo Komu Co sliboval..?
závrať
v přeletu nad zrcadlem
plameňáky drží za nohy
póza
rozmazaných dnů
v růžovém peří spát
kdo by nechtěl
na loďce úsměvu
rozhoupat svět
bezvětří
ke kostem se propálilo
na hladinu
sněží troud
Přečteno 247x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, motáček, prostějanek, Kyle, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)