Která z nich...
Anotace: Tak trochu i odpověď, Luci...:)
Mám dvě lásky.
Jedna jen má, a jedna naše.
A Ty mi říkáš, která je lepší,
a já to vím.
-TA-
Jenže vzpomínkám se neubráníš,
když milovalas nešťastně,
a odnesla si jen pár šrámů
-iluze-
Společných kroků pár
a polibků do vlasů je víc.
Já vím, jenomže...
...vzpomínkám se neubráníš.
-jizvy-
/...přesto jsem si jistá,
koho potřebuju...miluju.../
Přečteno 286x
Tipy 30
Poslední tipující: kroužek, Oťas, maliska, Radek.oslov.Šafárik, malý lachtánek, shakespeares, NikitaNikaT., Ariella13, stmivani.na.lepsi.casy, toužím.jít.dál, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)