Červánky

Červánky

Anotace: .

Poslední červánky
co v očích Ti zůstaly
jsou slané a vlhké
po zdech se roztékají..

Odrazy cizích tváří
v těch Tvých močálech
vypadají hříšně
a chladně..

Prší z nich snad vzhůru
jemně a tiše
a v promoklém nebi
lecos nás zebe..

...

Prohlídky
raněných
přijdou
z rána

Až vrána...V rezavém zobáku odvleče zimu a stud

Bol a blud
husí kůži..
husí krev..

Za krátko..

za krátko
růžové a čerstvé červánky
najdou svůj nový domov
v Tvých očích.
Autor Human Shadow, 17.06.2009
Přečteno 245x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, dandelion-meadow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí