Kdyby to tak šlo si stopnout raketu a nechat se vypálit na jinou planetu, třeba támhletu a říct hej, vezm mě na kosmickej vandr, přece bys v tom, brácho, nejel sám :-)
21.06.2009 15:57:00 | Chancer
Mám z toho pocit,že to celé vypadá jako oděrka ,takový stroupek na hrudi,ale jde nejspíš o bodnou ránu dlouhou tenkou jehlicí.Cítím jemnost,takt a silnou osobnost.
19.06.2009 22:08:00 | Elisha
s vesmírem se dnes roztrhl pytel... ale sype krásné verše, jedna báseň!
18.06.2009 08:39:00 | nejsembásník