Slzy kanou,to mi něco připomíná ... :-D,jinak nějak nepobírám ten první koment k týhle básni, jaká dimenze ... až jsem kvůli tomu skoro nepobíral co ta báseň vlastně říká, ale mě to spíš přišlo, jako že každý jsme strůjcem svého osudu, života.
01.04.2006 14:56:00 | Miro Sparkus