ŠTĚSTÍ ŠTĚSTÍ ŠTĚSTÍ
***
Žiješ
druhý den žiješ … máš štěstí
žiješ
***
Toužil jsem po moci
po hroudě zlata
po štěstí bez zásluh
po dětech z bláta
našel jsem tebe
moci tě mít
to poklad štěstí
nechej mne snít
děti se vyvedly
z bláta jdou cestu
a já mám štěstí
že ještě jsem tu
s tebou ... lásko
***
Přečteno 322x
Tipy 56
Poslední tipující: PIPSQUEAK, maliska, Pája Black, Indigo, jita.1965, Lea Aura, střelkyně1, Druza, Íá, Psavec, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)