Kecy v kleci
Zarazim si do oka kolík
au bolí to tolik
ale oni říkali
když si ho tam píchali
že je to z blbosti vyléčí
že všichni před nimi klečí
umřeli.
Ale to je mi jedno
bodnu si ho tam stejně-bedno
Whiskey.
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Le ver luisant, al-pacino, sluníčko sedmitečné
Komentáře (2)
Komentujících (2)