Modlitba skrytá za nehty
Anotace: … ulomených polštářků…
Svolávám křídla
do louky mé duše,
ke zlomeným stéblům
Pohladit vřídla
rebelské kuše,
na ocasy ďáblům
přivažme vypouklé kruhy
z bublifuků snů
stínem z ulomené tuhy
svých zrychlených dnů
potím svou svatost
zmačkanou do vrásek
mezilinek
Přečteno 330x
Tipy 32
Poslední tipující: Holis, Churry, jedam, Psavec, Bíša, Stoneman, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, al-pacino, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)