Vždycky se mi líbiil výraz "lekvár" - slovenský ekvivalent se mi zdál vždycky nějak lepší, jasný...to naše "t" uprostřed jakoby zpomalilo to slovo, které vyjadřuje.....uvaření toho nej nej léčebného nápoje - kéž by každý pomohl a hlavně, kdyby se prodával, čím bychom jej zaplatili - je k nezaplacení...
23.06.2009 13:03:00 | Harr
Jizvy můžeš léčit levandulovým éterickým olejem nebo vepřovým sádlem... Já vím, na ty Tvoje by byl možná lepší ten zvězdný prach z milujích dlaní ;-)
18.06.2009 08:52:00 | Levandule