Pod křídly andělů chráněná
Anotace: Věnováno Lucce K. Mám jí moc ráda :)
Pod křídly andělů chráněná
však život jednoduchý nikdy neměla
Na svět přišla osamělá
přesto s tím vždy směle bojovala
Je plná lásky a síly
do vínku dostala i velkou píli
Její duše zářivá
svoji krásu neskrývá
Pod křídly andělů chráněná
život jednoduchý nikdy neměla..
Přečteno 300x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, Le ver luisant, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Kapka, al-pacino, Gudula
Komentáře (3)
Komentujících (3)