NEHLEDÁM TĚ NEMILUJU
NEHLEDÁM TĚ NEMILUJU
Beze slov hřeje děti ztracené
Luna
Pasáček zlatých hvězd
Paprsky stírá slzy nechtěné
A lásce dává první křest
Bez citu hladí stříbřitou
Dlaní tvůj rozpálený den
Pak požehná noční nahotou
Splní tvůj nejtajnější sen
Bez lásky lásku rozdávej
Zapomeň že zítra musíš žít
Tu hru těl pro teď rozhrávej
Dovol si na chvilinku snít
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: danav, Sleepwalker, Němý_Vypravěč, Psavec, Ctěný pán, WAYWARD, Zpátky, labuť, Zelená okurka, Aka Kiss, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)