rezignovaná
až jednou třeba složím zbraně
a budu držet hubu
jen lehnu si, pod hlavou dlaně,
v malinkatém srubu
až jednou třeba všechno pustím
a bude to už jedno
konec bude sekům hustým
a ty se vypneš, bedno
až jednou třeba zapomenu
jak se píšou díla
co to bude za proměnu?
jenom dojde síla
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, WAYWARD, bird225, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, maranika, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)