Anotace: Miniaturka - báseň to opravdu není.
Sbírka: Špatně tajená láska, Minidílka
..je to o příležitosti..
..vždy je někdo..kdo na "nás" někde čeká..
..jedno kde..na pólu..na poušti..na hradě..
..nebo v šílené frontě jakéhosi řetězce..
..ale když se "dva" sejdou..vše ostatní pozbude významu..
..a zůstane jen "ten okamžik"..
..a pro něj byla stvořena "naše"..spřízněná duše..
..se kterou "nám" je..nebo by mohlo..být líp..
..protože, pokud by to tak nebylo..
..vše by postrádalo smysl..
18.06.2009 21:41:00 | isisleo
to je dobrý - líbí se mi ty variace
ona - ta samá ona
ona - jiná ona
ona - jiný on
ona - ta sama osoba ale jako již on
...
18.06.2009 14:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba