Absolútny mráz..
Anotace: .. v Boomerang Nebula http://apod.nasa.gov/apod/ap030220.html
Zamŕzam postupne
najprv na riasach
objavím námrazu
mrknem - wau, zásah!
z očí sa zosype
na pery modré
nič sa neroztopí
- to nie je dobre
povzdychom oprášim
inovať z pery
na celom tele mám
ďalšie premiéry
sčernetých omrzlín
šíria sa náhle
výdych pár obieli
ústa vyprahlé
zreníc bez pohybu
pohľad je sklený
kryštálmi ľadu
mám zrak prizdobený
do hlbín neznámych
upretý k hviezdam
vo sne mám normálne
ja sa snov nevzdám
zo všetkých ľudí som
prvý, čo zažil
absolútnu nulu
mrazu - sŕdc azyl
v Boomerang Nebula
je taká zima
že hnúť sa nemôžem..
roztopíš si ma?
Přečteno 336x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Elza511, zrrrr, Indigo, toužím.jít.dál, Psavec, bejbyyyy, sophia92, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)