Protiklady
Proplétat se
hrubým jemnem
zhluboka pít
sladké hořko
a spát s otevřenýma očima.
V tichém hlasitu
schoulit se do klína,
tomu, co bojí se
zůstat sám
v nejistém určitu
jsi tu
a nejsi tu...
...a já tě nevnímám.
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, kikis, Petbab, hanele m., labuť, Ctěný pán
Komentáře (3)
Komentujících (3)