:(
Odlétá do nebe duše plná zpěvu,
někdo kdo v srdci neměl kouska hněvu.
Odchází bytost kterou měl každý rád,
slzu dnes uronil každý, kdo ho znal.
Písnička v srdci doteď mi zpívá,
jeho hlas se však už nerozeznívá,
uhrančivý jeho očí vzhled,
neuvidí už nikdy svět.
Srdce se chvěje, vzpomíná,
v hlavě zní myšlenka jediná,
je tam nahoře něco nebo ne?
Pokud ano, at ho láska ovine...
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: kleopatra.sedma, labuť, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)