lásce se směje
lásce se směje
že je jen zdání
citům se straní
a nevěří na ni
lásce se směje
že pouhý je sen
a zmatený den
že přináší jen
lásce se směje
že je jen zdání
nevěří na ni
citům se straní
a přece má přání
zakusit milování
Přečteno 283x
Tipy 3
Poslední tipující: Michelll, angelicek, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)