Žena a sax
Anotace: hudební...napsaná po festivalu Mightysounds...
Dala bych z mládí několik let
Za jeden pouho pouhý tón
Svůj život směnila bych za pohled
Moci se vtělit v saxofon!
Pět bílých prstů by mě hýčkalo
A dalších pět by tišilo mé rány
Plačtivé jitro v nářku by ustalo
Slyšíce tóny,jež rmoutí z vosku panny
Dva plné rety by mě líbaly něžně
Chtějíce svoje písně hrát
Ústa mi slibují život zotročeného vězně
Který však z jejich tužeb má platný doktorát….
Můj osud žel nikdo nechce koupit.
A to měl být prodán se slevou!
Státi se kusem kovu,když k ženám býváš skoupý?
A tóny tvého saxu mi budiž úlevou…..
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Psavec, Zpátky, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (4)