Voděnce jsi připomněl velmi oblíbenou sborovou píseň z doby předminulé "Rozkvetlý den" a mně zase Mládkovu: Znojmo, vidím tě dvojmo..."..ale tu tedy podoba končí, tzn. je to jen díky názvu. Ve Znojmě jsem byla jen jednou a mám na něj hezké vzpomínky, takové veselé.....Tvá momentka se mi líbí, cítím z ní začínající léto, klid na duši a pohodu předvečerní.
20.06.2009 13:52:00 | Harr