Anotace: Psychologové a psychiatři, jestli chápete, o čem tohle je, tak já ne. Nějak to ze mě vypadlo a sama tomu nerozumím..
To pozvání v anotaci mě zaujalo a tož jsem tady.., ale koukám, že Bean to už zvládl za mě,,nezbývá než souhlasit..
13.04.2006 18:08:00 | WhiteShadow
tak to s emi fakt moc líbí, takový ty co jen vypadnou jsou nejlepší, za 100
01.11.2005 23:12:00 | Melfëa