Kratochvilná
Anotace: To já ne, to samo... A byl jsem z toho jelen na větvi, když jsem to po sobě přečet ;-)
Přiznám se vám bez skrupule
od rána jsem v jednom kole.
Šéf se na mne kouká spatra
-prostě v práci nezná bratra.
Po čertech rychle jsem na větvi z něj
šéf už je za vodou, jemu je hej.
S jazykem na vestě, práci mám v malíku
ohled jde stranou, když chci být v balíku
Jak strčit jej do kapsy chci páru mít.
On mne má na háku - já ztrácím nit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)