Dopis.
.
Chci ti napsat psaní z dálky,
s láskou dát ho do obálky..
má ruka však pero svírá,
bělostný papír na mě zírá,
vysmívá se vyzývavě
mojí vymetené hlavě..
Ten jeho bělostný škleb!
Začíná mi vařit krev.
Notnou chvíli sbírám síly
a pak zmačkám papír milý
a vztekle ho mrštím v dál!
Nevím, co bych ti, lásko, psal!!
.
Komentáře (0)