Zvířata a maso
Zvířata a maso
Stál jsem v dlouhé frontě
před obchodem
Kolem mě stáli
další lidi
Prodavačka otevřela a
dovnitř se nehnali lidé
ale
Zvířata
Řvali
a
Kopali
a
Mlátili kolem sebe pěstmi
Jako zvířata
Šel jsem klidným krokem
k regálu s levným masem
Rvou se
a
Postrkují
a
Nadávají
Nerozumím jim
Pak tam dojdu i já
Regál je bez masa
Otočím se
a
Jdu klidně zpátky
Vyjdu z obchodu
a jdu domů
Za mnou se rvou slušní lidi
o poslední kousky masa
Afrika trpí hladem
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Kyška
Komentáře (3)
Komentujících (3)