Troud
Anotace: ... snad jednou ...
Ukrytá hluboko v hlavě
teď tváří se velice mravně
Někdy si vykoukne navenek
s vůní uhnilých fialek
To jedna nehezká vzpomínka
byla mi dána nadlouho do vínka...
... a nelze zapomenout...
... nelze uniknout...
snad za mnoho let
zbyde z té vzpomínky
ohořelý troud...
Přečteno 258x
Tipy 14
Poslední tipující: Házté, Mbonita, Bíša, al-pacino, labuť, WAYWARD, Petbab, maranika, Chonglee, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)