Anotace: ...
Luci .. nádherná ... hluboce procítěná ,,, rozhřešení máme každý sám v sobě ,,, jen vyťukat tu správnou kombinaci vjemů v paletě naší mysli ...
19.06.2009 14:37:00 | vapiti
Netopýr je skvělej.......vem si už jenom ten radar.....a potom vem si obyčejná myš (zoologové prominou) a kam to dotáhla...až ke křídlům opravdovým (ne těm co my lidé máme v mysli...někteří).....a jsou chráněný......prostě skvělý...
19.06.2009 13:19:00 | Lucie Teru
to moje slunce o té tvé termoněco nemá ani potuchy.......to moje si jen tak hoří plné rozkvetlých slunečnic :-)
19.06.2009 13:12:00 | Lucie Teru
Cosi jsem četl o termojaderné fúzi.. Slunce se neokysličuje.. nehoří.. paprskuje.. slučuje.. :)
19.06.2009 13:08:00 | Sleepwalker