Balada o tónu
Zrozený lidským dechem
Narážím do kovových stěn
Trýzněný chladným tichem
Tříštím se nezměněn
Pak pod nadvládou klapek
Jsem zmlklou celou hnán
Jak slepec který tápe
Odcházím nepoznán
Ve vašem dechu čekám skon
Na povel, znova, zas
Umlkne zotročený tón
Zardoušen, bez příkras
Přečteno 272x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, labuť
Komentáře (3)
Komentujících (3)