Metamorfóza
Chtěla bych se změnit v motýla s barevnými křídly,
opájet se vůní lučních kvítí a opíjet se nektarem.
Chtěla bych se proměnit v kočkovitou šelmu,
honit bezbrannou kořist v hluboké džungli.
Chtěla bych se přeměnit v bojovnou kobru,
brázdit pouští a vzhlížet k prastarým rozvalinám.
Změnit se ve volnost, sílu a důstojnost.
Změnit se.......to jest nemožné.
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (0)