Poslední výdech
Zrozen jsem byl se smrtí v duši
nikdo mě nechápe, všichni jsou hluší.
Srdce mám rozsekané klamem všech lidí,
nikdo z těch lidí mou bolest nevidí.
Nechci snít.
Můj vnitřní svět je lepší než vnější,
nechci již býti více zaslepenější.
Klid a mír naleznu, ale až za pár let,
až přijde onen den – vydechnu naposled.
Nechci žít.
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurora., Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)