Járo - jsem ráda, že jsi mě nehuboval za to oslovení, víš, já mám můj život spojen se jménem Jaroslav...
Chci ti poděkovat za odpověď, víš, kdyby jen bylo víc času na počtení na literu...ještě se u tebe porozhlédnu..já dálky neznám, tak alespoň u tebe...Jsem takový nenechavec..jsi z dalka od Kadaně...bylo by pěkné povídání s tebou u nás v knihovně, která je kousek od Kadaně...to je troufalost viď...Měj se fajn..
04.11.2005 12:41:00 | Hančí
Stačí jen kytkou ústa pošimrat..
do srdce lásku dát..
nemusíš čarovat ;o)
Měj se kytičkově, človíčku :o)
02.11.2005 12:02:00 | Cecilka
Hej pane disžokej, hudba je čaroděj...Jo, kdeže tyhla časy jsou :)
Odpočinkovovfka
JS
02.11.2005 10:13:00 | JirkaS
Jen úsměv stačí lidem dát, nás to nic nestojí a lidi kolem potěší snad... (Určitě!!!!)
02.11.2005 10:07:00 | Krtica
Stačí jen kytkou ústa pošimrat..
a tancovat..i milovat..snad nastokrát :o))
02.11.2005 09:08:00 | šuměnka