Jen ti chci říct...
Jen ti chci říct,
že se mi vůbec nestýská,
a proto ti píšu tuhle báseň
co možná není
ani básní...
Abys věděla,
že když tě potkám,
přeju si nezvedat hlavu,
stát se kamenem,
splynout s chodníkem
a ztratit se
nadobro v davu.
Utišit tlukot srdce,
abys ho neslyšela
uklidnit hlas
a když si jako cizinci
řekneme pár vět,
nepřeju si
nic míň
než vrátit čas,
a pak jdeme
každý svou cestou,
co měla být jen jedna
a měla se projít ve dvou.
Jen ti chci říct,
že se mi vůbec nestýská,
a proto ti píšu tuhle báseň
co možná není
ani básní,
nechal jsem se unést
a sám jsem se opil
lacinou lahví
vlastního lhaní
Přečteno 350x
Tipy 32
Poslední tipující: sinoraLee, KockaEvropska, hašlerka, Maličká Peťulka, Kristýnka15, Emory, Pešulka, Mbonita, lucajda89, shakespeares, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)