déšť
zmokla jsem
když po zemi
jsem hledala tvůj
pohřbený svět
pršelo ticho
vkrádalo se do hlavy
pod víčka
pod kroky
příliš tiché ticho
zaplavilo cestu
a uprostřed stálas ty a koukala mi na strach
s úsměvem v očích
několik slov ti pohybovalo rty
ale já
ale já
jsem je už neslyšela
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Bíša, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)