Titanic - absence poetických myšlenek u názvu
Anotace: Stojím na břehu sleduju jak odplouvá můj Titanic Klečím na břehu mávám...
Stojím na břehu
sleduju
jak odplouvá
můj Titanic
Klečím na břehu
mávám
na můj Titanic
Ležím na břehu
křičím
na můj malý Titanic
"Odjels"
šeptám
na můj Titanic
Na loď - mé slzy
Na loď - pokus o city?
Na tebe ty parchante
žes mě nechal stát
na břehu tvé řeky
Přečteno 295x
Tipy 6
Poslední tipující: Lissa, Bíša, Květka Š., WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)